TIL TOPPS FOR
SKOLEBARNA I NEPAL

Lørdag 16. juni inviterer vi til arrangementet «Til topps for skolebarna i Nepal».

Dette er foreløpig et samarbeid mellom DNT Fjellsport Harstad, Stetind Aid Foundation og Sollifjellet Alpinsenter. Vi inviterer til en fin og sosial dag i fjellet, hvor vi holder kafeen åpen og byr på fantastisk grillmat. Hele 30% av omsetningen denne dagen går direkte til skolebyggingen i Nepal.

Dette er et arrangement hvor du kan gå eller sykle opp og ned alpinbakken for å bidra til skolebygginga. På toppen kan du hvile inne i den kjente Nordlyshytta med 360 graders utsikt!

Selv skaffer du deg sponsorer som gir økonomiske bidrag for hvert toppstøt du gjør. Inntektene går til Stetind Aid Foundation som gir pengene direkte til skolebyggingen, uten provisjon eller andre utgifter. Få meg deg venner, kjente, fjerne, familie, kollegaer og naboer. Sammen skaper vi en fantastisk atmosfære, en fantastisk dag og et fantastisk bidrag.

Denne dagen vil Bjørn Forthun gjennomføre et eget prosjekt. Bjørn har til intensjon å bære stein opp til toppen kontinuerlig i 24 timer. Dette for å symbolisere kulturen i Nepal og hvordan de lokale frakter varer og materiell mellom landsbyene i fjellheimen. Sponsorer kan gi bidrag for hver stein han får til toppen. 1 stk. gjeldene stein vil veie minimum 15 kg og kan bestå av flere mindre steiner.

Steinen vil være fundamentet til en varde som får bønneflagg på toppen. Varden vil være et synlig symbol og skal oppmuntre til refleksjon.

Torvet 3 (To3) hiver seg med på banen og arrangerer offisiell etterfest for arrangementet «Til topps for skolebarna i Nepal». De som kjenner til stemningen og servicen på To3 vet at dette blir en herlig avslutning på dagen.