NY LOGO OG NY PROFIL

Vi har fått ny logo og profil.

I forbindelse med lansering av våre nye nettsider falt det naturlig å utvikle en ny og tidsriktig logo for Sollia Alpinsenter. Det ligger grundig tankearbeid bak utviklingen av den nye logoen, og inspirasjonen for logoen er hentet fra de mange aktiviteter man kan ta del av når man er i Sollia. Logosymbolet er en stilisert «S».

I denne ligger det bakt inn elementer som slalåmski, kjelke-meier, solen, fjell og ikke minst slalåmløyper. Den gule fargen er hentet fra solen, som har sin naturlige plass i navnet til Sollia. Logoen fremstår som sporty og tidløs og vil bli implementert i alle flater og produkter i regi av Sollia Alpinsenter.

Vi har valgt å fokusere på navnet «Sollia», siden folk flest referer til oss som dette. Ordet «Alpinsenter» vil derfor over tid fases ut, men la det være hevet over en hver tvil:

Vi er fortsatt et av landets fineste familieanlegg og vil alltid tilby naturskjønne skiopplevelser, både for familien, vennegjengen, aktive alpinister, og  alle som setter pris på ski- og vinteraktiviteter.

Vi ønsker også å rette en stor takk til Rekmont AS som har hatt jobben med både utvikling vår nye logo og profil, samt våre nye nettsider. Vi er strålende fornøyd med jobben de har gjort.