KLAR FOR ÅPNING AV SESONGEN?

ENDELIG ÅPNER VI!

DØRENE ÅPNES 16. FEBRUAR KL.17:00

Gjesteinformasjon, Covid-19 Sollifjellet.

Kjære gjester og venner av Sollia. Vi er i gang med en ny skisesong og ser frem til mange fine skiopplevelser i 2021. Vi i Sollia har gjennom hele høsten og forsesongen iverksatt smitteverntiltak og tilpasninger foran årets annerledes-sesong, slik at alle våre gjester og ansatte skal føle seg trygge i anlegget, og for at vi alle skal kunne nyte en lang skisesong.

I samråd med FHI, myndighetene, kommuneoverlegen, og Alpinanleggenes Landsforening skal vi her forsøke å gi dere svar på hvordan vi vil gjennomføre årets skisesong. Ingen vet helt sikkert hvordan denne sesongen blir, men vi skal gjøre vårt ytterste for at skiopplevelsen i Sollia skal bli så god som mulig!

Vi kommer til å gjøre alt for at denne sesongen skal oppleves så lik som mulig en vanlig vinter, men er også avhengige av at alle våre skivenner følger de råd som blir gitt. Under ser dere beskrevet de hovedreglene som gjelder for alpinanleggene i Norge. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn og ta noen forholdsregler i Sollia, slik at du og andre skal føle seg trygge og ha en fin lang vinter.

Våre fire grunnpilarer for å bremse smittespredning: 

  1. Hold minst 1 meter avstand til andre.
  2. Vask eller sprit hendene ofte.
  3. Nys og host i albuekroken.
  4. Kom frisk. Dra hjem ved akutte luftveissymptomer.

Helsen og sikkerheten til alle våre kunder og ansatte er av største betydning for oss. Vi vil ha stort fokus på å drifte anlegget etter gjeldende retningslinjer og vil kontinuerlig oppdatere rutiner og prosedyrer for å sikre at våre gjester kan ferdes i et trygt miljø under oppholdet i Sollia. Utover den åpenbare økte rengjøringen i områder med mye trafikk og overflater, har vi skissert hva du som gjest kan forvente når du besøker oss denne skisesongen:

Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene skal være synlige i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.Når du kjøper heiskort online kan du velge 2 måter å kjøpe dette på:

1.Lad opp eksisterende heiskort/keycard – Gå rett i bakken! Du må ha bilde og Keycard tilgjengelig ved kjøp.

2. Har du ikke Keycard – Kjøp nytt heiskort og keycard online – Hent i billettluka!
Vi kan ta bilde i billettluka når du henter sesongkortene.

Spar tid når du henter ditt sesongkort – last opp bilde online når du kjøper heiskort!
Heiskortet aktiveres automatisk når du bruker det i heisen første gang.
Studenter må hente sesongkortet i billettluka og fremvise gyldig studentbevis og identifikasjon.